statie itp program aplicatie crm

Ai o statie ITP? In articolul de azi iti prezint 5 motive pentru care ai nevoie de o aplicatie pentru ITP

aplicatie statie itp
aplicatie statie itp

Motivul nnumarul 1 pentru care ai nevoie de o aplicatie pentru itp.

Probabil deja te-ai confruntat cu clientii care vin la statia ta ITP pentru a efectua inspectia tehnica periodica obligatorie iar acestea de multe ori sunt pusi in fata situatiei de a avea deja ITP-ul expirat. Soft-ul pentru itp dezvoltat de catre noi iti permite sa notifici clientii prin SMS cu privire la data de expirare a inspectiei tehnice periodice si astfel ii faci un serviciu clientului tau. Clientul multumit de mesajul de avertizare primit va revenii cu drag la statia ta itp pentru viitoare inspectii periodice.

Motivul numarul 2 pentru care ai nevoie de soft-ul crm pentru itp.

Obti cu usurinta o statisitica a volumului de lucru pentru urmatoarele zile. In cadrul aplicatiei web vei putea vedea la cate masini din baza ta de date cu clientii urmeaza sa le expire ITP. Astfel vei putea aproxima cu usurinta cate masini urmeaza sa intre in statia ta de ITP pentru a efectua inspectia periodica. Poti planifica mai usor concediul angajatilor si chiar sa observii volumul de date cu care acestea lucreaza intr-o zi.

Motivul numarul 3 pentru care ai nevoie de softul MY-ITP pentru statia ta itp.

Sistemul iti permite sa stochezi datele clientilor cum ar fi, numarul de imatriculare al masini, telefonul clientului, numele acestuia, astfelt vei putea cu usurinta sa vezi ce tip de clienti iti frecventeaza statia itp.

Motivul numarul 4

Aplicatia de web pentru itp este insotita si de o aplicatie ce ruleaza pe Android si care trimite in mod automat mesaje clientilor tai. Astfelt tu nu vei irosii timp sa trimiti mesaje manuale clientilor la care urmeaza sa le expire ITP-ul pentru masina. Aplicatia Android pentru ITP este configurata sa tramsita un mesaj personalizat clientului tau cu 10 zile inainte de expirare si cu 3 zile. Este important de stiut ca aplicatia se instaleaza pe telefonul mobil disponibil la statia ta ITP si astfelt nu necesita un abonament separat pentru trasmiterea SMS-urilor spre clienti. Ramane doar ca tu sa te asiguri ca ai un abonament adecvat la providerul de telefonie cu care ai contract.

Motivul numarul 5

Mai mult timp liber pentru tine, si mai mult timp liber pentru inspectorii tai de la statie, astfelt ei pot sa efectueze mai multe verificarii itp intr-o zi si pot creste numarul de clienti ai statiei.